Sporttiohjelma

LÄNSIväyläjuoksu

Kevään juoksukauden avaus Länsiväyläjuoksu starttaa 44. kerran sunnuntaina 26.4.2020.

Länsiväyläjuoksussa on mahdollisuus valita pitkän (17,3km) ja lyhyen (6km) matkan välillä. Kolmantena vaihtoehtona on 6 kilometrin pituinen kävelyreitti, jonka voit suorittaa esimerkiksi sauvakävellen.

Aloita juoksukesä Otaniemestä!

Lähdöt sunnuntaina

klo 13:00 6,0 km (naiset ja miehet)

klo 13:15 17,3 km (naiset ja miehet)

klo 13:15 kävely, heti juoksijoiden jälkeen (naiset ja miehet)


Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

breakaway helsinki

Breakaway Helsinki on mukana Sporticissa esittelemässä soratiepyöräilyä.

Vuonna 2018 perustettu yritys edistää kotimaisen pyöräilyn asiaa useammalla rintamalla. Iintohimoiset pyöräilijät löytävät Breakawayn vuokraus- ja elämyspalvelut. Ulkomaiset asiakkaat hämmästelevät kerta toisensa jälkeen Uudenmaan upeaa reitistöä.

Sportic-tapahtumassa pääset tutustumaan soratiepyöräilyyn Breakawayn oppaiden johdolla, uusilla Cannondale Topstone fillareilla.

Lauantaina 25.4. avoin Gravel Tour of Laajalahti

(17 km/ 1h) lähdöt kello 11.30, 13.30, 15.00. Ei vaadi ennakko-ilmottautumista.

Sunnuntaina 26.4. Super Sorat Sportic- edition

50-60 km lenkki, ei suositella aloittelijoille. Lähtö kello 10.30. Pyörät vuokrattavissa 30 €/ lenkki. Ennakkoilmoittautuminen täältä.

Tule tutustumaan myös Nordic Gravel Series tapahtumasarjaan. Tavoitteena on viedä Suomi maailman soratiepyöräilykartalle kertarysäyksellä. Suomessa on tiheä metsätieverkosto, jokamiehenoikeudet ja upea luonto etunamme. Tulevan kesän kuusi tapahtumaa kattavat lähes koko Suomen Sipoosta Saariselälle. Lue lisää.


core kuntoon / Unisport

Katri Djerf (UniSport) on ryhmäliikuntaohjaaja, fysioterapeutti (AMK) ja Personal Trainer, joka on työskennellyt liikunta-alalla jo yli kymmenen vuotta. Oma laji on juoksu, jossa hän kilpailee nykyään lähinnä 400 ja 800m matkoilla. Ohjaajana Katri on innostaja ja innostuja. Ryhmien liikuttaminen on hänelle iso intohimon kohde.

Katrin kiinnostus ja erityisosaaminen on keskivartalon hallinnassa ja monipuolisessa aktivoinnissa: jotta kehosta saadaan irti paras mahdollinen, tulee keskivartalon aktivoitua monessa liikesuunnassa ja alkuasennossa.

Core toimii linkkinä, voimansiirtäjänä ja toisaalta eristäjänä ylä- ja alavartalon välillä. Näinpä myös kuormittamisen tulisi olla monipuolista ja huomioida treenaajan lajin mahdolliset erityisvaatimukset. Myös liikkuvuus yhdistetään harjoitteluun vähän huomaamattakin.

Lauantain tunnilla pääset tekemään kaikille sopivan, mutta erityisesti juoksijoita ajatellen suunnitellun, monipuolisen kuntopiiritreenin. Haasta kroppaa oman tason mukaan ja hae uusia ajatuksia ja ideoita lihaskuntotreeniin!

Sunnuntain 75 minuuttinen "Core kuntoon!" sisältää puolen tunnin luennon, lyhyen keskustelun sekä tätä seuraavan treenin, jossa päästään testaamaan luennolla käsiteltyä käytännössä.